Min Margretheskål smelter!

Sorry, this post is in Danish. I am hoping any Danish readers might be able to help… ;-)

Jeg har aldrig før oplevet at gummiringen på en Margretheskål er begyndt at smelte uden grund. Min mor har haft Margretheskåle i evigheder og hun har heller aldrig hørt om det før. Jeg har adskillige skåle og denne er den eneste hvor dette er sket.

Den har aldrig været i mikroovnen, eller ovnen for den sags skyld! ;-) Den eneste forskel på denne skål og de tre andre jeg har er at de andre har en grålig gummiring. Men det burde da vel ikke betyde noget?! Og den er ikke bare smeltet og så var det det, næh den bliver ved med at være klæbrig og når man rører ved ringen så sætter det sig fast på fingeren.

Jeg har søgt lidt på nettet, men kan ikke finde andre der nævner dette problem. Og jeg troede Margretheskålen var produceret af et dansk firma, men Rosti-Mepal er åbenbart fra Holland.

Hvis du har oplevet noget lignende med din Margretheskål, eller kender nogen der har, så vil jeg meget gerne høre fra dig. :-)

Please follow and like us:
Follow:

2 Comments

 1. Britta Laustsen
  November 11, 2020 / 12:44 pm

  Jeg har det samme problem – bund ringene klister på de 2 skåle som er yngst men de har dog nogle år på bagen.
  Jeg ved at disse gummiringe kan købes som reservedele men det kan vel ikke være meningen.

  • Lonelise
   June 12, 2021 / 5:31 pm

   Jeg har også samme problem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Privacy Policy